loading
Megérkezett az Új Baleno

Megérkezett az Új Baleno

A Suzuki 2016-ban egy semmilyen korábbi modellhez sem hasonlítható ötajtós modellt alkotott.
A Suzuki 2016-ban egy semmilyen korábbi modellhez sem hasonlítható ötajtós modellt alkotott. A Suzuki Balenóban a legkorszerűbb csúcstechnológiák alkalmazásával és okos helykihasználással sikerült megvalósítani a felszereltség, a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság harmonikus egységét.


A tér találkozik a stílussal

A Baleno egyedi formavilágát mélyre húzott, széles formák jellemzik, melyek kivételes stabilitást sugallnak, a karosszéria dinamikusan ívelő vonalai pedig hatásosan emelik ki a design egyediségét.
A szemet gyönyörködtető megoldások mellett a térkínálatról sem feledkeztünk meg. Nemcsak az első, de a hátsó üléssor is bőséges helyet biztosít, a számos tárolóhellyel pedig a teljes utasteret kihasználhatóvá tettük. Nemcsak az utasoknak jut bőséges hely, hanem a csomagoknak is, ugyanis a Baleno a kategória legtágasabb csomagterével rendelkezik! A variálható csomagtérpadló segítségével praktikus elrendezhető a poggyász, a kalaptartó pedig elrejti a csomagokat a kíváncsi pillantások elől.

A gazdaságosság együtt jár a teljesítménnyel

A Baleno nemcsak kiemelkedő teljesítményével varázsolja el a tulajdonosát, hanem könnyű vezethetőségével és alacsony fogyasztásával is. A hatékony energiahasznosításért az új 1,0 literes BOOSTERJET motor vagy az új 1,2 literes DUALJET motor felel. A még kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás érdekében pedig kifejlesztettük az új SHVS rendszert (Suzuki Intelligens Hibrid), mely amellett, hogy csökkenti a fogyasztást, helytakarékos megoldást jelent, és kiegyensúlyozottabbá teszi az autó működését.

Az értelem egybeforr az érzelemmel

A kiváló menettulajdonságokról az autó új hajtáslánca és újgenerációs padlólemeze gondoskodik. A Balenot vezetve megtapasztalhatja a stabilabb haladást, lendületesebb kanyarodást és biztosabb fékezést, melyhez a futómű is hozzájárul. A remekül hangolt futómű segítségével a Baleno a kanyarokban magabiztosan tartja a kijelölt ívet, az egyenesekben pedig olyan stabil, mintha sínen futna. A fejlett biztonsági rendszerek, úgy mint a radaros fékasszisztens, az adaptív tempomat, az energiaelnyelő TECT karosszéria és légzsákrendszer szükség esetén azonnal a rendelkezésére állnak.
Önnek nincs más dolga, mint élvezni a feledhetetlen vezetési élményt!