loading
Megújult a Suzuki Swift!

Megújult a Suzuki Swift!

Az újjászületett Swifttel végre Ön is szabadon engedheti a fantáziáját!

Az újjászületett Swifttel végre Ön is szabadon engedheti a fantáziáját! A legendás autó immár megújult kiadásban érkezik a magyar piacra.

 

Karakteres design és sportosság


Aki eddig is rajongott a népszerű autóért, annak most sem fog csalódást okozni, sőt: az új Swift megőrizte a kocsi jellegzetes, egyedi design alapelemeit. Sportos kialakítása az újfajta fekete, a hátsó oszlopon található betétnek köszönhetően még mutatósabb.

 

Komfortos belső tér


Azonban a kocsi azok tetszését is elnyeri, akik eddig nem vezettek Swiftet! Ehhez a stílusos külsején kívül a jármű belső tere is hozzájárul, amely a vezető szempontjai szerint tervezett megoldásokkal remekel: az új Swift műszerfala áttekinthető és stílusos, utas- és csomagtere kibővített helyet nyújt utasoknak és csomagoknak egyaránt.

 

Korszerű technológiai megoldások a biztonságos autózásért


Mindemellett a biztonság is fontos szempont a megújult Swiftben. Fejlett biztonsági érzékelőrendszerrel rendelkezik, így a vezetővel együttműködve ő is figyeli az utat, a többi járművet és a gyalogosokat.

 

Kiemelkedő teljesítmény


Az új Swift kétféle motorral választható, amelyek eltérő karakterisztikával rendelkeznek. Az 1.0 BOOSTERJET egy közvetlen üzemanyagbefecskendezéses turbótöltésű motor, az 1.2 DUALJET pedig hengerenkénti kettős befecskendezésű rendszerrel működik, így a városi közlekedéstől a sportos országúti autózásig számos helyzetben kitűnően megállja a helyét.

 

Smart Hybrid


A kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás érdekében alkalmaztuk a Suzuki új „SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki)” enyhe hibrid rendszerét*, amelynél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti.

 

 

Érdeklődjön az új Swift modellről a márkakereskedésnél!*1.0 BOOSTERJET motorral vagy 1.2 DUALJET motorral felszerelt GLX 5MT modelleknél.

 

Megújult a Suzuki Swift!